aftellen is weer begonnen!
Blijf op de hoogte en volg Lianne
04 Februari 2015 | Nieuw Zeeland, Mount Maunganui
Nog 4 weken en dan gaan we onze backpack weer inpakken en onze kamer in Mount Maunganui verlaten. Op 2 maart pakken wij de bus naar Auckland waar wij een auto huren om onze laatste dagen nog wat rond te rijden in het noorden van Nieuw Zeeland.
Op 9 maart verlaten wij Nieuw Zeeland en vliegen wij naar Australie!! Het vliegtuig vertrekt om 16.20 vanuit Auckland naar Sydney. Vanuit Sydney vliegen wij meteen dezelfde avond door naar Perth en komen wij om 21.30 aan (lokale tijd). Hier gaat onze reis beginnen en gaan wij via de westkust naar boven naar Darwin.
Wij gaan tijdens de reis weer ons best doen om jullie op de hoogte te houden.
Tussen het werken door zijn wij nog een dagje naar Hobbiton geweest. Hobbiton is de filmset van de 'Lord of the rings' en ' The hobbit' films. Sonny is grote fan van deze films en keek hier al lang naar uit. We hadden een mooie zonnige dag uitgezocht en hebben mooie foto's gemaakt die wij met jullie willen delen.
Tot snel !
04 Februari 2015 - 13:51
Saskia:
Wauw nog 4 weken!! Spannend en wat een leuk vooruitzicht.
Geniet nog even van NZ. Succes en knuf uit Oostzaan -
04 Februari 2015 - 15:06
Henriet:
Nog een paar dagen zwoegen. Wat een heerlijk vooruitzicht om weer te reizen.
Zijn ook druk met onze reisplannen, dus weten hoe het voelt. Hebben jullie al slaapplek in Perth voor de 1e nacht? Lijkt mij vervelend om 's avonds laat nog te moeten zoeken.
Succes met werken,de laatste loodjes.
XXX van ons. -
04 Februari 2015 - 20:49
Joke En Isaac:
Wat ziet het er weer mooi uit, heerlijk genoten, we wensen jullie goede reis en veel avonturen.
knuffel en grotjes van Joke en Isaac