welcome to Australia! - Reisverslag uit St James, Australië van Lianne Former - WaarBenJij.nu welcome to Australia! - Reisverslag uit St James, Australië van Lianne Former - WaarBenJij.nu

welcome to Australia!

Blijf op de hoogte en volg Lianne

10 Maart 2015 | Australië, St James

Daar zijn we dan, Australië!! Het voelt als 'thuis' voor Sonny en een droom voor Lianne. Het was vanaf Auckland een vlucht van totaal 8 uur met een overstap in Sydney. We vonden het allebei heel spannend om te gaan vliegen, Sonny met zijn nieuwe paspoort en Lianne met haar gevonden schelpen. Het programma op tv over de strenge regels van de douane in Sydney heeft ons een beetje bang gemaakt. Gelukkig geen problemen gehad en alles verliep volgens planning. We zaten naast elkaar in het vliegtuig, kregen twee keer eten met een ijsje als toetje en hadden een eigen scherm om films te kijken. Eenmaal aangekomen in Perth was het wachten op de bagage. Sonny had al snel zijn tas maar Lianne stond te wachten, wachten en wachten... Op naar de bali om de vermiste tas op te geven en toen ging een mevrouw een zoektocht houden. En jaa hoor, haar tas lag op een speciale band "oversized luggage"!! Hahahaha

Via Air b&b hadden wij een goedkope overnachting gevonden in Perth. De man uit Nepal en vrouw uit Indonesie kwamen ons ophalen van het vliegveld. Onze eerste dag in Australië was met temperaturen van 35graden en een strak blauwe lucht! Dat is wel een beetje anders dan onze laatste week Nieuw Zeeland. Meteen begonnen met de zakelijke dingen zoals simkaart en bankrekening openen en daarna alle nodige informatieboekjes verzameld om de reis te gaan plannen!

Nu we eenmaal in Perth zijn hebben wij met jullie een tijdsverschil van 7 uur.

Let's go!

• 11 Maart 2015 - 16:25

Henriëtte:

Welkom in Australië en tot gauw. In Perth zal je wel meteen tegen een warme muur op gelopen hebben.
    Wat een service en meteen kennismaking met de gastvrijheid van Australië.
    Ben benieuwd naar jullie verdere reiservaring straks. Veel ruige gebieden en woestijnen.

Goede reïs en knuffel van ons.

• 11 Maart 2015 - 19:34

Ger:

zo zie je maar weer vrouwen hebben altijd teveel bij zich en wij moeten nog 5 kg aan kleding mee nemen
    maar luitjes veel veilige km op jullie mooie avontuur